• Dolar
    32,4289
  • Euro
    34,7326
  • Altın
    2.425,970
  • Bist-100
    10.083,000
   
19/29 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

1983 BEYOĞLU ÇİKOLATA VE KAHVE KALİTESİYLE HIZLI BÜYÜYOR 

Meşhur 1983 Beyoğlu Çikolatası, enfes kahve, kendine özgü sunumları ve butik cafe konseptiyle misafirlerine çeşitlerini sunmaya devam ediyor.

23.11.2016 - 15:46
1983 BEYOĞLU ÇİKOLATA VE KAHVE KALİTESİYLE HIZLI BÜYÜYOR

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen 1983 Beyoğlu Çikolata ve Kahve, misafirlerini sevgi yumağı adını vererek açtığı şemsiye altında topluyor ve büyük ve kalabalık yerlerden ziyade kendilerini evinde hissedebilecekleri, caz müzikler eşliğinde kahvesini içip, bir parça kırma Beyoğlu çikolatasını yiyerek mutlu etmek amacıyla, kendi konseptlerinde kucaklıyor.


 
1983 Beyoğlu Çikolata ve Kahve misafirleri, lezzetli çikolatalar eşliğinde kahvelerini yudumlarken Beyoğlu’nun butik sokak atmosferini, nostaljik Beyoğlu tramvayı dokusu ile birleştirerek küçük İstiklal caddesi havasını hissederek, keyifli dakikalar geçiriyor.


 
Ürün portföyünde ağırlıklı olarak özel ikramlar bulunan çikolatadan, içeceğe tüm ürünlerde vurgulanan özel dokunuşlar markayı farklı kılıyor. Hiçbir üründe toz karışımı kullanmayan markada çikolatalar benmari usulü ile eritiliyor ve taze mevsim meyveleri kullanarak hazırlanıyor ve misafirlerine sunuyor. Özel karışım Beyoğlu Kahvesi, gerçek eritilmiş çikolata karışımı ile hazırlanan çikolatalı Türk kahvesi, yine eritilmiş çikolatadan bitter veya sütlü tercih edilebilen sıcak ve soğuk çikolata, ev yapımı limonata, soğuk kahveler, Beyoğlu gazozları misafirlerin gözdesi olmuş, özellikle bu tadı tekrar hissetmek isteyenlerin tercihi kısa zamanda 1983 Beyoğlu çikolata ve kahvesi olmuş.
 
Konseptinde, günün özelliklerine göre çeşitleri misafirlerinin arzularına sunan işletme, Çikolata olarak el yapımı katkısız meşhur kırma Beyoğlu çikolataları, çikolataya batırılmış çilek, el yapımı roche’lar, trufflar ve drajeler yer alıyor. Lezzet köşesinde ise eritilmiş sütlü veya bitter çikolatadan hazırlanan içerisinde çilek parçacıkları bulunan Beyoğlu Kraliçesi, yine sütlü-bitter çikolatadan hazırlanan sade Maraş dondurması ile birleştirilen sıcak browni, waffle, fondü ve çeşitli pastalar farklı sunumlar ile taçlandırılıyor. Marka, portföylerine sürekli yeni ürünler ekleyip her ayın konseptine göre ürünleri şekillendiriyor.


 
1983Beyoğlu Çikolata ve Kahve marka sahibi Sedat Şahin; “Kendi işini kurma hedefinde olan girişimcilere sunduğumuz fırsatlarla bir yandan büyümeye devam ederken, bir yandan da girişimcilerin yüzünü güldürüyoruz. Ekonomiye olan katkılarımızı iş ortaklarımızın da kazandığı bir yapı ile sürdürme amacındayız. Ekibimiz ile Türkiye’nin farklı illerinden gelen franchise başvurularını değerlendiriyoruz. Markamızın altın kuralı; “İşini severek, sahiplenerek misafirlerini ağırlayacak girişimciler” ile iş ortaklığı yapmak… Kendi işini kurma niyetinde olan pek çok kişiye kazançlı bir fırsat sunuyoruz. Yüksek getiri sağlayan çikolata ve kahve mönümüz ile misafirlerimizi butik konseptimizde ahşap ve siyahın sıcacık uyumuyla mutluluk yuvamızda ağırlıyoruz. Hem kazanıp hem kazandıran bir strateji ile girişimcilere fırsat sunuyor ve tüketici beklentilerini çikolatanın vazgeçilmez tutkusu ile dolu dolu karşılıyoruz. Düşük maliyetler ile ürünlerimizi en iyi şekilde sergileyerek hem göz hem damak zevkine hitap ediyoruz” diyerek, ürünleri ile ne kadar iddialı olduklarına işaret etmek istiyor ve ekliyor, “Bu konu da iddialıyız, çünkü biz damak tadıyız, 1983 Beyoğlu Çikolata ve Kahveyi” diyor.


 
Şirket Genel Müdürü Selda Şahin ise, kural ve sistemlerinin kendilerini bu erişilmez noktaya getirdiğine işaret ederek, “Bana ‘çikolatayı tarif eder misin, çikolata nedir?’ diye sordukları zaman ÇİKOLATA + MUTLULUK = AĞIZ TADI diyerek cevaplıyorum. Çikolatayı, çikolata olarak yememek lazım, çikolatayı ağzınıza aldığınız zaman hissetmeniz lazım ki, tadına varabilesiniz. Çikolatanın insanlara mutluluk verdiği ispatlanmıştır. Çikolata dayanılmaz ve vazgeçilmez bir tutkudur. İşletmemize adım attığı anda çikolata kokusunu alan ve gören misafirlerimiz mekâna her daim gülümseyerek ve mutlu yüz ifadeleriyle giriş yapıyor. Bunun yanı sıra franchising sisteminde başarısı kanıtlanmış ve tanınmış bir marka ile birlikte, işletme sistemine ait teknikleri ve prosedürleri kullanmak mümkün oluyor. Tanınmış markaların sağladığı süreklilik müşteri ve iş yapma imkânı doğuruyor. Eğitim hizmetleri ve uzman personel desteği de kendiliğinden ortaya çıkmış oluyor. Kaliteli personel bulma, işe alma ve yetiştirme konularında işletmemizin tekniklerinden yararlanılıyor. Ortak hareket edilerek küçük işletmelerin karşılaşacakları risk ve işletmecilik sorunları minimize ediliyor.
Kalite standartlarından ödün vermeden butik konseptimizi tüm Türkiye ile buluşturmak istiyoruz. 1983 Beyoğlu Çikolata ve Kahve’nin bir diğer özelliği de turizm şehri olan Antalya’da bulunan turistler tarafından sıkça ziyaret edilmesi.  Dünyanın dört bir yanından gelen turistleri ağırlayan marka, yurt dışından gelen talepleri de değerlendiriyor.  Türkiye’nin birçok şehrinden gelen taleplerden dolayı franchise verme kararı alan 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, 5 şube ile anlaşma yaparak lezzet duraklarını tüm Türkiye’ye yayıyor. Atatürk Caddesi’ndeki şubemizden sonra misafirlerin istekleri doğrultusunda Konyaaltı ve Lara’da da açılma kararı aldık” diyerek, konularındaki piyasa değerlerinin çok üzerine çıktıkları için kendilerini buraya layık gören misafirlerine de teşekkür ediyor.

Şirket sahibi Sedat Şahin ve Genel Müdür Seda Şahin buranın bir aile şirketi olduğuna işaret ederek, “Kaliteden ödün vermiyoruz. Güler yüzlü personeli ile misafirlerimizi ağırlarken, yüzlerindeki mutluluk bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Hiçbir zaman hijyenden ödün vermiyoruz. Konumuzda iddialıyız, sektörün öncü firmalarından öndeyiz ve Türkiye’yi kısa zamanda çikolata ve kahveye doyuracağız”  diyorlar.
 
Haber: Mesut İNCİ

 
ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ’NDE PRÖMİYER HEYECANI
 
İNCİ MERCAN 25 KASIM'DA ANTALYA'DA
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SİMİT SARAYI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ'NDE
Yurt içi ve yurt dışında açılışlarına büyük hızla devam eden lezzet tutkunlarının ...
LİKYA BAHÇELERİ’NDE KAHVALTI KEYFİ
Günün en güzel öğünü ve atlanmaması gereken kahvaltıya hafta sonu özen ...
İTALYA’NIN DÜNYACA ÜNLÜ LEZZETLERİ TANITILACAK
İtalyan kültürünün ve konuk severliğinin, dünyaca ünlü İtalyan lezzetleri ...
 
KAFKAS VE ORTA ASYA YEMEKLERİ BAMBUM MANGAL EVİ'NDE
2014 yılından bu yana Kemer’de Akdeniz Caddesi üzerinde farklı tatlar ...
TOPRAK ANA'DA BAZLAMA - GÖZLEME LEZZETİ
Antalya'da 3 yıldır hizmet veren Toprak Ana Gözleme evi bazlama tutkunları için ideal bir mekan.
KASAPDÖNER MANAVGAT ŞUBESİNİ AÇTI
Türkiye’nin en sıradışı döner markası KasapDöner, son şubesini Antalya ...
 
ANTALYA’YA ÖZGÜ 3 ÖZEL LEZZET
İşte Bu Muhteşem Üçlüyü Sunan 3 Farklı Lokanta
İŞTE ANTALYA’NIN DİLLERE DESTAN MEŞHUR YANIKSI DONDURMA MARKALARI
Antalya’da dondurma deyince akla gelen ayrı bir damak tadı yanıksı dondurma ...
MİDYELİ'NİN ANTALYA ŞUBESİ AÇILIYOR
Midyeyi, farklı lezzetlerle yeniden keşfetmenin öyküsü olan Midyeli'nin Antalya Şubesi açılıyor.
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Antalya Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz

Antalya Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva