• Dolar
    32,2588
  • Euro
    35,0722
  • Altın
    2.469,570
  • Bist-100
    10.320,000
   
20/25 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Antalya Tekvando Festivali 

Türkiye Tekvando Federasyonunun ev sahipliğinde 2-14 Şubat tarihlerinde Antalya'da 4 uluslararası organizasyon yapılacak...

4.02.2017 - 14:00
Antalya Tekvando Festivali



Türkiye Tekvando Federasyonunun ev sahipliğinde 2-14 Şubat tarihlerinde Antalya'da 4 uluslararası organizasyon yapılacak. Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi'nde 13 gün sürecek etkinlikler, Avrupa Tekvando Birliği (ETU) Antrenör Semineri ile başlayacak. Antrenörler, 2-3 Şubat tarihlerinde düzenlenecek seminerde hem 2020 TokyoOlimpiyatları öncesi değişen kurallarla ilgili bilgi alacak hem de kendilerini geliştirme imkanı bulacak.
 
 Etkinlik, 4-5 Şubat'ta Avrupa Minikler Tekvando Şampiyonası ile sürecek. Şampiyonada 10 ülkeden 200 civarında sporcu mücadele edecek. 10-11 yaş grubundaki sporcular, bu şampiyonayla erken yaşta uluslararası tecrübe kazanacak.
 
Antalya'daki üçüncü organizasyon, G1 statüsünde 2020 Tokyo Olimpiyatları'na puan veren 5. Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası olacak. 6-9 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuvaya, 40 ülkeden yaklaşık bin tekvandocunun katılması bekleniyor. Türkiye Açık iki kat puan verecek Tekvando festivali, 10-14 Şubat tarihlerinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Türkiye Açık Turnuvası ile son bulacak. Organizasyon, 2017 yılında Avrupa'da en yüksek olimpiyat puanı dağıtan açık tekvando turnuvası özelliği taşıyor.
 
Dünya Tekvando Federasyonu (WTF), 4. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nı 2017 yılı için G1 statüsünden G2 statüsüne çıkardı. Böylelikle, büyükler kategorisinde mücadele edecek sporcular, olimpiyatlara katılım yolunda önceki yıllara göre iki kat daha fazla puan toplama şansı elde edebilecek. Büyükler, gençler, yıldızlar ile pumse kategorilerinde düzenlenecek turnuvaya, 60 ülkeden 2 bin dolayında sporcu katılacak. Şahin: "Tam bir tekvando festivali olacak" Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Sporseverlerin tam anlamıyla tekvandoya doyacaklarını söyledi. "Türkiye, tekvandonun cazibe merkezi haline geldi.
 
" diyen Şahin, şu ifadeleri kullandı:  "Tam bir tekvando festivali olacak. Organizasyona dünyanın dört bir yanından sporcular katılacak. Tüm yaş kategorilerinden sporcular burada mücadele edecek. Geleceğin olimpiyat şampiyonlarını izleme fırsatı bulacağız. 2020 Tokyo Olimpiyatları yolunda önemli puan mücadeleleri yapılacak ve ilk stratejilerin sonuçlarını göreceğiz. Biz de başta Antalyalı sporseverler olmak üzere herkesi bu önemli organizasyona bekliyoruz."
 
www.turkiyetaekwondofed.gov.tr
 

 
Antalya Oryantiring Festivali
 
Kepez’de Musiki Ziyafeti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya Oryantiring Festivali
Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenecek 2. KADEME & AKDENİZ ...
“Fındıkkıran” Son Kez Sahnede
“Fındıkkıran ve Fareler Kralı” öyküsünden uyarlanan Tchaikovsky’nin Fındıkkıran ...
Antalya Aquarium Maarif Okulları Resim Sergisi
Antalya Maarif Okulları Resim Sergisi 9 Şubat'a kadar Antalya Aquarium ...
 
Antalya Kültür Sanat Felsefe Konuşmaları
Felsefe Konuşmaları kapsamında 4 Şubat 2017 Cumartesi akşamı saat 16:00-18:00'de ...
Huysuz 10 Şubat'ta Antalya'da
Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosunun sahnelediği "Huysuz" adlı oyun ...
Cihan Murtezaoğlu 12 Şubat'da Antalya'da
Şarkıcı, söz yazarı, aranjör ve prodüktör kimliğiyle tanınan Cihan Mürtezaoğlu, ...
 
Benim Güzel Pabuçlarım
Benim Güzel Pabuçlarım adlı çocuk oyunu 29 Ocak saat 14.00 ve 31 Ocak ...
Jale İnan 2016 Antalya Yılın Kadını Ödülü
Antalya Kadın Müzesi’nin I. etabı olan sanal müzenin kuruluş aşaması 23 ...
Sevimli Soytarılar Okulda
Öğretmen ve öğrenci arasındaki olayları konu eden oyun "Sevimli Soytarılar ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Özel çocuklar kırmızı halıda alkışlandı

Özel çocuklar kırmızı halıda alkışlandı

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva