• Dolar
    32,5004
  • Euro
    34,6901
  • Altın
    2.496,860
  • Bist-100
    9.693,000
   
17/21 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Başkan Tütüncü kararlı ; “Yaralar sarılana kadar Kumluca’dayız” 

Kepez Belediyesi ekipleri, sel felaketinin yaşandığı Kumluca’da yaraların sarılması için hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Afet bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Tütüncü, “Yaralar sarılana kadar, biz ekiplerimizle Kumluca’dayız.” dedi.

14.12.2022 - 22:59
Başkan Tütüncü kararlı ; “Yaralar sarılana kadar Kumluca’dayız”

Antalya Kumluca’da kuvvetli yağışın neden olduğu sel felaketi sonrası temizlik çalışmaları devam ediyor. Sel felaketinin ardından Başkan Hakan Tütüncü’nün talimatıyla bölgeye gönderilen Kepez Belediyesi ekipleri de, yaraların hızla sarılması için canla başla çalışıyor. Bölgeye gönderilen ekipler, Kumluca Kaymakamlığı’nın oluşturduğu kriz masası koordinesinde çalışmalarını sürdürüyor. Sel felaketinin yaralarının hızla sarılması için Kepez Belediyesi ekipleri hummalı bir şekilde çalışırken, Başkan Tütüncü’de, ekiplerinin çalışmalarını inceledi.  Başkan Tütüncü, sel felaketinin duyulduğu ilk andan itibaren Kepez Belediyesi’nin bütün ekipleriyle birlikte Kumluca’ya koştuğunu söyledi. 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YARALARI SARMALIYIZ
Sel felaketinin yaralarını sarmak, bölgedeki çalışmalara omuz vermek, destek olmak için Kumluca’da olduklarını dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “İçinden geçtiğimiz zor günler, afet zamanları, dayanışma ruhumuzun zirve yaptığı, yardımlaşma duygularımızın her yanı çepeçevre sardığı zamanlar olmalı. Birlik ve beraberlik içinde yaraları sarmalıyız. Elimizin değdiği her yere dokunmalıyız. Bunu hep birlikte yapmalıyız. Bütün şehir seferberlik halinde bunu yapmalıyız diye düşünüyorum. Bizde sabahın ilk ışıklarıyla buradaydık. Ekiplerimizin bir gün önce başlattığı çalışmaları kontrol ettik. Buradaki yaraları sarmak, dokunmak için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyuyoruz.”dedi.
BİZ HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ
“Kumlucalı hemşehrilerimizin yanındayız” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Her şey normale dönene kadar, sokaklar temizlenene kadar, hayat normal akışını tekrar alana kadar Kepez Belediyesi bütün ekipleriyle burada olacak. Biz hizmette sınır tanımıyoruz. Özellikle bu zor günlerde şehrimizin hangi noktası olursa olsun orada hemşehrilerimizle birlikte oluyoruz. Bugün de Kumluca’nın yanındayız. Cenab-ı Allah bize bir daha böyle afetler göstermesin. İnşallah bu afetlerin izlerini de el birliğiyle ortadan kaldıracağız. O zamana kadar da, ekiplerimizle Kumluca’dan elimizi çekmeyeceğiz. Manavgat’taki orman yangınında nasıl ki; Manavgat’tan Gündoğmuş’a kadar yangın felaketinden etkilenen hemşehrilerimizin yanında olduysak, bugün Kumluca’nın yardıma ihtiyacı var. Finike’nin yardıma ihtiyacı var. Demre’nin yardıma ihtiyacı var. Biz orada da hemşehrilerimizin yanındayız. İki gündür ekiplerimizle birlikte burada hummalı bir çalışmayı sürdürüyoruz. Biz bize ihtiyaç duyulan her yerde, ya da bizim yardım etmemizi gerektiren her neresi olursa olsun hemşehrilerimizin yanında olmayı kendimize bir sorumluluk addediyoruz. Tekrar geçmiş olsun…” diye konuştu.

 
AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'a Antalya'da Yoğun İlgi
 
Antaltya'da Sel Bölgesinde Tüm Ekipler Sahada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dikkat ! Antalya İçin Meteoroloji Yine Uyardı
Aşırı Yağıştan zarar gören Kumluca'da yaralar sarılmaya çalışılırken Antalya ...
Bakan Soylu'dan Kumluca'da Sel Mağdurlarına Ziyaret
​İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya’nın Kumluca ilçesinde sel ...
Başkan Uysal, gençlere seslendi: ‘Çok değerlisiniz’
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, , Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu ...
 
Akdeniz’in Geleceği için Muratpaşa’da Önemli Çalıştay
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği ve Paşa Kavakları Çağlayanlarının ...
En Ucuz İl Olduk,Antalya'da Suya Büyük İndirim
Antalya'da Meskenlerde daha önce 290 lira gelen bir fatura indirimin ardından ...
İbrahim Şencan Gerontoloji Ödülleri Sahibini Buldu
Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü ev ...
 
Konyaaltında “Teknoloji Bağımlılığı’’ konulu seminer
Konyaaltı Belediyesi, vatandaşın pandemi sürecinde yaşadığı olumsuz ...
Başkan Uysal'dan Millet İttifakı Parti Temsilcilerine Ziyaret
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Millet İttifakını oluşturan siyasi ...
Muratpaşa’da vezne saatlerine 30 Kasım'a kadar yeni düzenleme
Muratpaşa Belediyesi, vergi tahsilat dönemi dolayısıyla veznelerin çalışma ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda

Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva