• Dolar
    32,3280
  • Euro
    35,0837
  • Altın
    2.292,560
  • Bist-100
    8,983
   
15/20 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

GÜNKAF, Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 10 Nisan’da yapılacak 

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 13 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Güney Kariyer Fuarı, 10-11 Nisan’da Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde gerçekleştirilecek.

28.03.2023 - 21:15
GÜNKAF, Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 10 Nisan’da yapılacak

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları kapsamında yer alan “Güney Kariyer Fuarı’’ (GÜNKAF) Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde ve 13 bölge üniversitesinin paydaşlığında kamu ve özel sektör kurumlarını genç yeteneklerle buluşturacak. 27-28 Şubat 2023 tarihlerinde yapılması planlanan “Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF)”, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş depremi nedeniyle 10-11 Nisan 2023 tarihine alındı. Fuar yeri Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi olarak değiştirildi.
14 ÜNİVERSİTENİN ORTAKLIĞINDA
14 üniversitede öğrenim gören öğrencileri iş dünyası ile buluşturmayı amaçlayan ve Akdeniz Üniversitesi, Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Antalya Akev Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi paydaşlığında hazırlanan fuarda, yüzlerce kamu ve özel sektör kurumu gençlerle bir araya gelecek.
ÖĞRENCİLERE İŞ VE STAJ İMKÂNI
GÜNKAF’ta firmalar ihtiyacı olan pozisyonlara uygun öğrencileri tanıyıp iş ve staj imkânı sağlayabilecek. Mülakatlar, eğitimler, seminerler, örnek olay çalışmaları ve atölye çalışmaları düzenleyerek öğrencilerin yeteneklerini keşfedebilecek. Öğrencilere kariyer planlaması konusunda destek olabilecek. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda üniversitelerin hizmetine sunulan hızlı ve doğru istihdamın sağlanması için çevrimiçi bir platform olan “Yetenek Kapısı” platformu ile paydaş üniversite öğrencilerine ve mezunlarına erişim sağlayabilecek.
Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde ve 13 üniversitenin paydaşlığında hazırlanan GÜNKAF’a bölge üniversitelerinden öğrenci ve mezunların katılımı bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda proje ve iş imkânlarının bir arada sunulduğu ve tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sivil toplum örgütleri, öğrenciler ve firmaların katılabileceği fuara katılımlar ise Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin “Yetenek Her Yerde’’ temalı www.yetenekkapisi.org adresinden yapılabilecek.
GENÇLER KENDİNİ KEŞFETECEK
Öğrencilerin ilgi alanlarına, isteklerine, becerilerine ve yaşam amacına en uygun kariyer yolunu belirleyip bu yolda ilerleyebilmeleri için önemli bir fırsat olan GÜNKAF, bilimsel bir tabanda öğrencilerin kendi özelliklerinin farkına varmasına, kariyerlerine dışarıdan bakma şansı yakalayabilmesine, yeni bir gelecek yaratmak için fark yaratan kariyer projeleri üretmelerine olanak sağlamak amaçlanıyor.

 
TUSAŞ’tan Antalya Teknokent’e Çeyrek Asırlık Yatırım
 
Dayanışma ve hüzün iftar sofrasında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TUSAŞ’tan Antalya Teknokent’e Çeyrek Asırlık Yatırım
Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent bünyesinde yapılacak TUSAŞ Ar-Ge ...
Afganistan'ın geleceği Akdeniz Üniversitesinde Konuşulıyor
Antalya’da düzenlenen Afganistan’ın Geleceğinde Sivil Toplumun ve Kadınların ...
Afetzede çocuklar için eğitim seferberliği
Konyaaltı Belediyesi, ilçeye gelen depremzede çocukların eğitimleri ve ...
 
Konyaaltı Belediye Başkanı Esen’den sürpriz proje müjdesi
Konyaaltı Yeni Mahallede bulunan ve eğitim faaliyeti vermeyen Körler İlkokulu’nu ...
İlk Defa Düzenlenen BİLİMFEST’te 68 proje yarışacak
Antalya’da 31 Mart-2 Nisan 2022 tarihleri arasında ilk defa düzenlenen ...
Akdeniz Üniversitesinin 40. Yılda Akademik Tören Coşkusu
Akdeniz Üniversitesinin kuruluşunun 40. Yılı ve kariyerlerinde bir üst ...
 
​Ziraat Fakültesi’ne eğitim ve ar-ge amaçlı ilaçlama dronu hibe edildi
İlaçlama depo kapasitesi 10 litre olan ve İHA1 kategorisindeki dronun ...
Antalya Teknokentin Başarısını Bakan Varank Taçlandırdı
Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent, Teknokentler Performans Endeksine ...
Akdeniz Üniversitesi ile Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu Arasında Protokol
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu ile Akdeniz Üniversitesi ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli

KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva