• Dolar
    32,3295
  • Euro
    35,0712
  • Altın
    2.300,300
  • Bist-100
    8,990
   
15/20 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Kameraman Alper Baycın'ın ismi Antalya'da parkta yaşayacak 

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin Survivor çekimleri için bulunduğu Dominik Cumhuriyeti’nde uğradığı saldırıda hayatını kaybeden kameraman Alper Balcın’ın adını verdiği park törenle açıldı.

30.09.2021 - 12:07
Kameraman Alper Baycın ın ismi Antalya da parkta yaşayacak

Törende, Belediye Başkanı Ümit Uysal’la birlikte Acun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye jürisi de yer aldı. 
Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen televizyon yarışma programı Survivor ekibinde yer alan ve 2018’de henüz 24 yaşındayken, adada çantasını gasp etmek isteyen iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Alper Baycın’ın adının verildiği park törenle açıldı. 
Muratpaşa Belediyesi’nin Güzeloba Mahallesi’nde bulunan parkının açılışında Alper Baycın’ın aynı zamanda Üçgen Mahalle muhtarı olan annesi Aynur Baycın, baba Ahmet Baycın’la birlikte Belediye Başkanı Uysal, Acun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya da yer aldı. Alper Baycın’ın çalışma arkadaşları, sevenleri, muhtarlar ve siyasi partilerden temsilciler de aileyi bu özel günde yalnız bırakmadı. 
ÖRNEK BİR ÇOCUKTU
Törende konuşan anne Baycın, mutluluk, özlem, gurur gibi birçok duyguyu bir arada yaşadığını belirterek “Alper’in isminin yaşatılmasını, onu kaybettiğimden beri çok istedim. Diyeceksiniz ki neden? Alper örnek bir çocuktu. Bizim çocuğumuz olduğu için değil. Çocukluğundan beri kimsenin kalbini kırmadı. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
“GÜZEL KARDEŞİM”
“Bugün çok mutlu olmamız gereken bir gün ama kalbimizdeki hasar o kadar büyük ki o mutluluğu da tabi ki yaşayamıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Ilıcalı ise Alper Baycın’ın kısa ömründe çok sayıda insanının sevgisini kazandığını söyledi. Baycın’dan “Güzel kardeşim” diye bahseden Ilıcalı şöyle konuştu:
“Bazı insanların yokluğu asla doldurulamaz. Alper de o insanlardan biriydi. Annesini ve babasını, Ahmet ağabey ve Aynur hanım, tanıdıktan sonra Alper’in neden örnek bir insan olduğunu da görüyoruz. Biz, hep beraber burada olarak şunu başardık. Bu güzel kardeşimizin anne ve babası onunla bir kez daha gurur duymuştur. Ben bunu milletimizin farkı olarak görüyorum. Bu maneviyatımızın bence dünyada karşılığı yok. Sevgili Belediye Başkanımız çok önemli burada. Şehrin en güzel yerinde böyle güzel bir park. Muratpaşa Belediyesi olarak onlara da gönülden teşekkürler. Hepimizin kalbimizin buluştuğu bir yer olacak burası.”
“ALPER BİR SİMGE”
Başkan Uysal ise Alper Baycın’ın genç yaşta yüreğinin götürdüğü yere gitmenin,  iş disiplinin, tutkulu bir şekilde mesleğine sarılmanın ve bu uğurda yaşamını da yitirebilmenin sembolü olduğunu söyledi. Başkan Uysal, “Alper artık bizim sembolümüz. Gönüllerimizde, zihnimizde, gelecek kuşaklarımızın idol olarak alabileceği bir noktada hep yaşayacak. Alper, artık Muratpaşa’mızın yetiştirdiği bir simge olarak hep aramızda olacak. Ona sonsuz yaşamında mutluluklar dilemek istiyorum. Ruhu şad olsun” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Uysal, Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye jürisi ve Baycın ailesi, Kameraman Alper Baycın’ın adını taşıyan parkın açılışını gerçekleştirdi.  

 
Muratpaşa Belediyesi İstanbul'da Tarım Zirvesinde
 
Prof.Dr. Murat Kuloğlu'ndan Diş Sıkma Rahatsızlığı Olanlara Uyarı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Milletvekili Çelik'in Muratpaşa Ziyaretleri Sürüyor
Eski Emniyet Genel Müdürü AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik Muratpaşa ...
Yüzey Suyu Atık Kapanları Deniz Kirlenmesini Önledi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 9 yaşındaki Mira’nın ...
Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezinde Dükkanların Teslimi Başlandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yarım kalan Doğu Garajı Kültür ve Ticaret ...
 
Kaleiçi’nde ambalaj atıklarının toplanmasında yeni dönem
Muratpaşa Belediyesi, Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi’nde bulunan ...
Başkan Tütüncü'den Kıbrıs belediyeleri ile “işbirliği-kardeşlik protokolü”
Akdeniz Belediyeler Birliği’ne bağlı belediyeler ile Kıbrıs Türk Belediyeler ...
ASAT’da Hedef su israfına yönelik önlemler
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı ...
 
Caretta Caretta yavruları Kemer'de denizle buluşturuluyor
Kemer Belediyesi ilçe sınırları içerisinde sahilde caretta caretta yuvalarındaki ...
POMEM ‘Sınav Parkuru Hazırlık Kursları’ başlıyor.
Kepez Belediyesi’nin Polis Meslek Eğitim Merkezi(POMEM) adayları için ...
19 ilçede 2 bin servis aracına denetim başlatıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli

KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva