• Dolar
    32,4662
  • Euro
    34,8024
  • Altın
    2.440,740
  • Bist-100
    9.916,000
   
20/26 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Onbin Yeni Fidan Lara'da Orman Olacak 

Tarım ve Orman Bakanlığınca organize edilen, on bir milyon fidanın, 81 ilde aynı anda, 2023 ayrı lokasyonda dikimi etkinliği Lara TRT kampı karşısında bulunan alanda gerçekleştirilirken Antalya genelinde ekilen fidan sayısı 200bini geçti..

11.11.2019 - 23:18
Onbin Yeni Fidan Lara da Orman Olacak

Etkinliğe, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İNAL, Antalya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı  Oğuzhan YAŞAR, Antalya Vali Yardımcısı  Tayyar ŞAŞMAZ, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili  Mehmet KARAKAYA, Antalya Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanı  Haydar KILINÇ, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi 5. Hukuk Dairesi Başkanı  Elvan KAPLAN, Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcısı  Ali ÖZDEMİR, Kamu Kurumlarından Temsilciler, Sivil Toplum Kuruluşları, Vatandaşlar ve birçok okuldan öğrenciler katıldı.
 Fidan dikim etkinliği, Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcısı  Ali ÖZDEMİR ve Antalya Vali Yardımcısı  Tayyar ŞAŞMAZ’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Etkinlik, açılış konuşmalarının ardından vatandaşların ağaç dikimi konusunda bilgilendirilmeleri ile devam etti. Saat 11:11’de çalan siren sesiyle birlikte tüm katılımcılar tarafından aynı anda fidan dikimi yapıldı.
 Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzün denetim ve takibi altında kamu yararına çalışma yapan 49 yükümlü ve Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumumuzdan 30 hükümlü, etkinliğe katıldı. Etkinlik boyunca toplam 10.000 fidan toprakla buluşturuldu. Antalya genelinde aynı anda toplam 200.000 fidan dikimi yapıldı.
 Ayrıca Antalya Adliyesi binası önünde 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 15:00’da vatandaşlara fidan dağıtımı etkinliği gerçekleştirildi.
 
Etkinliğe, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı  Halil İNAL, Antalya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan YAŞAR, Antalya Cumhuriyet Başavcı Vekilleri  Mehmet KARAKAYA,  Hayrettin TIZLAK, Ali GÜLLÜ,  Ali ÇAKMAK, Antalya Ceza İnfaz Kurumları Müdürleri, Antalya Denetimli Serbestlik Müdürü, Antalya Adliyesinde görevli Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, adalet personeli, denetimli serbestlik personeli ile yükümlüler/hükümlüler katıldı.
Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal , “Geleceğe Nefes ağaçlandırma seferberliği kapsamında ülke genelinde 81 ilde aynı zamanda saat 11.11’de öğrencilerden askeri birliklere, sivil toplum örgütlerinden kamu kurum ve kuruluşlarına, esnafından işçisine kısaca 7 den 77’ye toplumun bütün kesimlerinden katılacak vatandaşlarımızın katkılarıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirilmektedir. Ağaçlandırma seferberliği ile 11 milyon fidan toprakla buluşturularak ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun çevreyi koruma noktasında duyarlılığını artırmak amaçlanmıştır. Bugün ülkenin çeşitli yerlerinde dikilecek fidanlar geleceğe nefes olacaktır. Biz de Antalya Adliyesi olarak hem sabah 11:11’deki fidan dikim etkinliğine 49 yükümlümüz ve 30 hükümlümüz ile birlikte katıldık. Hem de bugün Antalya Adalet Sarayında vatandaşlarımıza ve personelimize toplam 1.111 adet fidan dağıttık. Geleceğe nefes olacak her bir fidan için emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm milletimiz için faydalı ve hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
 Cumhuriyet Başsavcımız, Adalet Komisyonu Başkanımız ve Cumhuriyet Başsavcı Vekillerimizin adliyemize gelen vatandaşlara fidan dağıtmasının ardından Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzün denetim ve takibi altında kamu yararına çalışma yapan 17 yükümlü ve Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumumuzdan 15 hükümlü tarafından fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında adliyemize gelen vatandaşlara toplam 1.111 adet fidan dağıtıldı.
 
 

 
Uluslararası Antalya Piyano Festivalinde Yıldızlar Geçidi
 
“MADAMA BUTTERFLY” Yeniden İzlemek İsteyenler İçin Sahnede
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Onbinler “Ata’ya Saygı Yürüyüşünde” buluştu
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği 10 Kasım Ata’ya Saygı Yürüşü’nde onbinler buluştu.
Atatürk İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Yoğun İlgi
Anadolu Birliği & STOKDER Genel Başkanı Bedri YalçınIın organize ettiği ...
Atatürk’ün ölümünün 81’inci yıldönümünde 81 metrekare ebru
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ...
 
Anadolu Birliği Derneğince Atatürk İçin Mevlid Okutulacak
Anadolu Birliği Derneği 10 Kasımda Muratpaşa Caminde Atatürk için Mevlid okutacak
Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Mezunlarını Ağırladı
“Turizmde İstihdam Olanakları ve Zorluklar” adlı açık oturumda öğrencilerin ...
Yöresel Renkler Festivali Bir Hafta Devam Edecek
Muratpaşa Belediyesi’nin hafta boyunca devam edecek barış, dostluk ve ...
 
Büyükşehir 50bin kişiye aşure dağıtacak
12-27 eylül tarihleri arasında Analya merkezi ve ilçelerindeki aşure dağıtım ...
Muratpaşa Teknoloji Festivali başlıyor
Muratpaşa Belediyesi, Pazartesi başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılını ...
ATSO Sokakta Şenlik Var Etkinliği Başlıyor
ATSO Antalya'da , akşam ticaretini canlandırmak ve şehir turizmini desteklemek ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva