• Dolar
    32,4375
  • Euro
    34,7411
  • Altın
    2.441,870
  • Bist-100
    9.916,000
   
21/26 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Prof. Dr. Tekelioğlu, Başkanı Uysal’ı makamında ziyaret etti. 

Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı (YÜCİTA) Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.

3.10.2019 - 21:30
Prof. Dr. Tekelioğlu, Başkanı Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Muratpaşa Belediyesi’nin 10-13 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği Kaleiçi Old Town Festivali’nde “Kaleiçi’nde ikamet ediyor olsam” başlıklı söyleşide konuşmacı olarak yer alacak Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı (YÜCİTA) Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.
Muratpaşa Belediyesi’nin 10-13 Ekim tarihlerinde 4’üncüsünü düzenleyeceği Kaleiçi Old Town Festivali, her akşam Karaailoğlu Parkı’nda düzenlenecek ‘Miradorda Yıldızlı Geceler’ konserlerinin yanı sıra Kaleiçi’nin sokaklarını, meydanlarını deneysel sanat çalışmalarının bir parçası haline getiren sergileri, sanat çalışmaları ve “Kaleiçi’nde Hayat Var” adıyla düzenlenecek sokak performansları ve animasyon gösterileriyle de dikkat çekiyor.
Tarihi Üç Kapılar, Hıdırlık Kulesi, eski Balık Pazarı Meydanı, tarihi Kaleiçi Yat Limanı, Kale Kapısı, Tek Kapılı Han, gelecek hafta Perşembe’den Pazar’a, saat 18.00 – 20.00 arasında, birbirinden renkli ve heyecanlı sokak performanslarına ve gösterilere ev sahipliği yapacak. Bununla birlikte küratörlüğünü Dr. Ebru Nalan Sülün’ün yaptığı ve tiyatrodan müziğe çok sayıda sanatçının katıldığı açık hava sanat alanı sergilerinde ise yaşayan antik kent Kaleiçi’nde sokağın ruhuna uygun, kamusal alanı sanatla hareket geçirmeyi hedefleyen birbirinden farklı çalışmalara imza atılacak. Olcay Okutan küratörlüğünde karma suluboya resim sergisi ‘Kaleiçi’nin Renkleri’, Doç. Dr. Terlan Mehdiyeva Azizzade’nin küratörlüğünün yaptığı ‘Kaleiçi seninle güzeldi Muittin Selamet’, Aykut Şener’in ağaç işleri sergisi de yine festival kapsamında sanatseverle buluşacak. Farklı söyleşilerin de düzenleneceği festivalde “Kaleiçi’nde ikamet ediyor olsam” başlıklı söyleşi YÜCİTA Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu ve seramik sanatçısı Sadettin Savaş’ın
katılımıyla gerçekleştirilecek. Kaleiçi’nin ‘Kral Yol’ olarak bilinen Hesapçı Sokak üzerinde yer alan ve eski bir Rum evinini sanat galerisi olarak yeniden düzenlenerek hizmete açılan Simitçi Mıstık Gallery’de düzenlenecek söyleşi 12 Ekim Cumartesi gerçekleştirilecek.
Bu söyleşinin konuşmacılarından Prof. Dr. Tekelioğlu, festivale sayılı günler kala Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Tekelioğlu, ziyarette hem başkanlığını yürüttüğü YÜCİTA’nın çalışmaları hakkında bilgi verirken hem de Kaleiçi’ne ilişkin görüş ve düşüncelerini Başkan Uysal’la paylaştı.

 
Akdenizde 5.1 Şiddetinde Deprem
 
Antalyaspor Kulüp Derneğin'den Çavuşoğlu ve Ersoy'a Ziyaret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdenizde 5.1 Şiddetinde Deprem
Rodos Açıklarınada meydana gelen deprem Antalya ve Muğla illerinde hissedildi
CUTLER Projesi 6’ıncı değerlendirme toplantısı Antalya'da gerçekleşti
Antalya, Antwerp, Cork ve Selanik şehirlerinin pilot şehir olarak dahil ...
Antalya MHP İl Başkanlığında Görev Değişimi
MHP il başkan yardımcısı Hilmi Durgun MHP Genel merkezince il başkanlığına atandı
 
Adrenalin ve eğlence bu festivalde
Büyükşehir Belediyesi 21-22 Eylül’de Hobi Festivali düzenliyor
Cem Oğuz:“Boğaçayı’nın geleceğine Antalyalılar karar verecek”
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem ...
Antalya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor
Büyük Taarruz'un 97'nci yıl dönümü kutlamaları Antalya'da sabahın erken ...
 
Serin ve Yağışlı Hava Doğu Karadenizde
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Trabzon, Rize ...
Denizi kirletene af yok
Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri, deniz ...
Yangınla Mücadelede İşbirliği Çalışması
Antalya Emniyet Müdürlüğü ile Orman Bölge müdürlüğü arasında Yangınla ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva