• Dolar
    32,3134
  • Euro
    35,1094
  • Altın
    2.280,200
  • Bist-100
    8,939
   
15/20 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Turizmci İş Adamı Yahya Kurt ve Eşi Ayşen Kurt'un En Mutlu Günü 

Kamelya Collection Exclusive Hotel's Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kurt ile eşi Ayşen Kurt, 1 yaşına giren oğulları Refik Yahya için, 250 davetlinin katıldığı özel bir doğum günü partisi gerçekleştirdi

19.06.2019 - 11:47
Turizmci İş Adamı Yahya Kurt ve Eşi Ayşen Kurt un En Mutlu Günü

Saat 18:00 de Çeşitli etkinliklerle başlayan , Otelin futbol sahasının masalları andıran bir görünüme büründüğü, akşam yemeğiyle süren gece, şarkıcı Murat Dalkılıç konserinin ardından diskodaki after parti ile sona erdi.
Manavgat'a bağlı turizm merkezi Çolaklı'daki Kamelya Collection Exclusive Hotel's Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kurt ile Başkan Yardımcısı eşi Ayşen Kurt, 1 yaşına giren oğulları Refik Yahya için, otelin futbol sahasında doğum günü partisi organize etti. Hazırlıkları özel bir organizasyon şirketi tarafından  iki gün süren 'Kurt' konseptli doğum günü partisi, turizm, sanat ve iş dünyasını bir araya getirdi. 250 davetlinin katıldığı doğum gününde dostları Kurt Çiftini yanlız bırakmadı
Gecenin açılış konuşmasını yapan turizmci ve iş insanı Yahya Kurt, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Hayatının dönüm noktalarını anlatan Kurt, "İsterdim ki bugün oğlumun düğün günü olsun, evlenme yıl dönümü olsun. Ama geç kalmışız. Oğlumun birinci yaşını kutlamak için toplandık. Evlenme yıl dönümünü ya görürüz ya göremeyiz diye eşimle birlikte sizlerle hep beraber mutluluk içinde kutlamayı arzu ettik. Şükürler olsun 3 kızım var, torunlarım var, anneleri, ailem ve ben birlikte bu şirketi yönetiyoruz. Bu şirketin kuruluşunun 30'uncu işletme yılını da birlikte kutluyoruz. Geride kalan 30 yılda beni bu zamanlara getiren tek unsur ailemin bütünlüğüdür. Ailem, oğlum, eşim Ayşen Kurt ve kızlarım bana yakından destek vermiştir" dedi.
Allah Bana Bir Erkek Çocuk Nasib etti
Konuşmasına, aile bütünlüğünün önemine değinerek devam eden iş adamı Yahya Kurt, şöyle konuştu:
"Bir oğlumun olması hiç aklımdan geçmezdi. Ama kısmet bu zamanaymış. İkinci eşim Ayşen Kurt ile evlendikten 6-7 yıl sonra çocuğumuz olsun istedik ve Allah bana bir erkek evladı verdi. Kendisine veliaht diyorlar, veliaht filan çok önemli değil. Fakat onun yaşam tarzı benim için çok önemli. Çünkü benim yaşam tarzımda çok büyük değişiklikler yaptı. Ben kızlarım büyürken, iş yoğunluğundan onların büyüdüğünü hissedemedim. Okullarıyla ilgilenemedim. Ben de çocuklarımla birlikte büyüdüğümü hissettim. Büyüdükten sonra bir baktım ki bir 50 yıl geride kalmış. Ben çocuk sevgisini oğlumda gördüm. Bana olan bakışları duyguları ve onun zevki yeniden doğmuşum gibi yeni hayaller yeni işler peşinde koşturmama sebep oldu."
Birinci Doğum Gününe Özel Hediyeler
İş hayatına başladığında aldığı ilk otomobili BMW 7.50'yi oğluna 1'nci doğum günü hediyesi olarak verdiğini açıklayan iş insanı Yahya Kurt, konuşmasının ardından eşi Ayşen Kurt'u da sahneye çağırdı. Mutluluk pozu veren Kurt ailesi, ardından 'Kurt' şeklindeki doğum günü pastasını 'Küçük Kurt' diye adlandırdıkları Refik Yahya Kurt ile birlikte kesti. Davetlilerin heyecanla izledikleri pasta kesme merasiminin ardından 10 dakika süren havai fişek gösterisi gerçekleşti. Gökyüzünün rengarenk görünüme büründüğü gösterinin ardından yemeklerini yiyen davetliler, Murat Dalkılıç konserini dinlemek için konser alanına geçti.
Geceyi Murat Dalkılıç Şarkılarıyla Renklendirdi
Refik Yahya Kurt için sahneye çıkan şarkıcı Murat Dalkılıç sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahne performansı ile göz dolduran Dalkılıç, "Minik Kurt'a bir ömür sağlık ve mutluluk diliyorum" dedi. Konserde Ayşen Kurt ve arkadaşları şarkılara birlikte eşlik ederek eğlendi. Yaklaşık 1.5 saat süren konserin ardından otelin diskosuna geçen davetliler, burada sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. 


Byturco yayın grubu olarak Kurt ailesinin bu mutlu gününü kutluyor Küçük Kurta sevdiklerinle  Nice yaşlar diliyoruz

 
Başkan Böcek Rusya’da Antalya’yı tanıttı
 
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Zabıtası,Denetimleri Artırıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
On binlerce Antalyalı Yalın’ın şarkıları ile coştu
Antalya 29 Ekim coşkusunu ünlü sanatçı Yalın ile yaşadı. En sevilen şarkılarını ...
Türkan Şoray'a Duygusal Anlar Yaratan Açılış
Muratpaşa Belediyesi’nce yapımı gerçekleştirilen ve kendi adını taşıyan ...
Antalya Film Festivalin'de Hazal Kaya'ya Doğum Günü Sürprizi
55’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında sinema ...
 
Serik'de Demet Akalın Rüzgarı
6.5 yıllık evliliğini üç gün önce bitiren Demet Akalın,Serik Belediyesince ...
Yahya -Ayşen Kurt Çiftinin En Mutlu Günü
Kurt Çifti Yeni Doğan Oğullarının Mutluluk sevincini Dostlarıyla Müjdeyle Paylaştılar
Yüzbinler 19 Mayıs’ı Coşkuyla kutladı
Konyaaltı varyantından Cumhuriyet Meydanı’na Türk bayrakları ve Atatürk ...
 
Düden Parkın'da 19 Mayıs Coşkusu
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası (ABBO) 19 Mayıs Atatürk`ü ...
Göncü Ailesinin Mutlu Günü
Antalya'da Yaşayan Siirtli İş adamlarından Tarkan Göncü'nün Kaymakam Adayı ...
Erdal İyiöz Türküleri Antalyalıları Mest Etti
Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın yetiştirdiği en iyi sazcı olarak kabul ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli

KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva