• Dolar
    32,5633
  • Euro
    34,7062
  • Altın
    2.409,060
  • Bist-100
    9.645,000
   
14/25 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

ANTALYA'DA AVM'LER YILBAŞINA HAZIR 

Antalya'da yılbaşı hazırlıklarını sürdüren alışveriş merkezleri ve oteller hem dış hem de iç süslemeleriyle ilgi odağı oluyor. Kent merkezindeki büyük alışveriş merkezleri, noel ağaçları, led ışıkları ve dekorlarıyla dikkat çekiyor.

14.12.2015 - 10:34
ANTALYA DA AVM LER YILBAŞINA HAZIR

Terracity, Migros, Özdilek, MarkAntalya ve Deepo alışveriş merkezleri, yaptıkları süslemelerle ışıl ışıl parlıyor. AVM'lerin yanı sıra 5 yıldızlı oteller de yılbaşı süslemelerini tamamlayarak hem yeni yılı hem de müşterilerini beklemeye başladı. Lara bölgesindeki Terracity, süslemeleriyle hem göze hem ruha hitap ediyor. 2016 yılına özel tasarlanan silindir ışık tasarımları, altın bannerlar, top çelenkler, alınlıklara led ışıklar, ışıklı tavan süslemeleri, eğlenceli senaryo alanları dikkat çekiyor. Ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmeleri için her türlü düzenlemenin yapıldığı AVM'de, iç alana özel ilgi gösterildi. 

 DEV NOEL AĞAÇLARI İLGİ ÇEKİYOR

 AVM'nin tepeden tırnağa her köşesi yılbaşı dekorlarıyla kaplandı. Zemin katta, kutup ayıları bölümü ile noel ağaçlı 2016 hatıra köşesi ilgi gören yerler arasında. AVM'nin dış cephesinin de aydınlatılmasına özen gösterildi. Terracity AVM yönetimi, "Dış cephe aydınlatmamız için 10 milimetrelik led ışıklı dev top noel ağacı hazırladık. Bunun yanına yine üçgen şeklinde 10 metre uzunluğunda ikinci bir noel ağacı daha koyduk" dedi.

 Gün boyunca binlerce Antalyalı bu köşelerde hatıra fotoğrafları çekerek selfie yaptı.

 MİGROS IŞIL IŞIL

 Konyaaltı'nda ise Migros AVM hem iç hem dış süslemeleriyle dikkat çekiyor. AVM'nin havuz kısmı ve palmiye ağaçları led ışık kabloları ile donatıldı. AVM'nın diş planı da sarkık led ışıklarla süslendi. İçeride ise kutup ayısı maketlerinin oluşturduğu müzik köşesi yapıldı. Müzik eşliğinde hareket eden kutup ayıları, ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatıyor. AVM'nin içindeki noel ağacının çevresine hediye paketleri konuldu. AVM yönetimi yılbaşı hatıra fotoğrafı standı da oluşturdu. AVM'yi ziyarete gelenler noel koltuğunda oturarak hatıra fotoğrafı çekiyor. Merkezin tavanından da renkli yılbaşı topu sarkıtları oluşturuldu. Merkezin içerisinde çocuklar da unutulmadı. Kutup ayı maketlerinin oluşturduğu buz parkı, hediye paketi şeklindeki noel ağacı ve hatıra fotoğrafı köşesi gün içinde yüzlerce ziyaretçiye farklı bir atmosfer sunuyor.

 DEEPO OUTLET YILBAŞINA HAZIR

 Deepo Outlet Center ise süslemeleri kadar indirim kampanyalarıyla da dikkat çekti. Merkezin dış cephesi 1200 metrelik ip led ışıkla kaplandı. AVM iç süslemesinde mavi, beyaz led ışıklı, altın sarısı ve gümüş renginde süs topları kullanıldı. Yine mağaza içinde 2 adet noel ağacı özenle süslenerek yılbaşı için hazırlandı. Mağazanın Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bihter Nalbant, süslemeler için teknik ekibin günlerce çalıştığını ve ortaya rengarenk bir AVM çıkardığını belirtti.

 HOTEL SU SÜSLEMELERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

 AVM'lerin yanı sıra beş yıldızlı oteller de yılbaşı süslemeleriyle dikkat çekiyor. Kent otellerinden Hotel Su, lobiyi panayır alanına çevirdi. 40 metrekare alan üzerine kurulan yılbaşı standında 5 geyikli Noel Baba arabası ile Noel Baba maketi dikkat çekiyor. Aynı zamanda stant üzerine şekerden eski Antalya evlerinin maketi konuldu. Otelin aşçı kadrosu tarafından şeker kullanılarak yapılan Antalya evlerinin maketleri görenleri şaşkına çevirdi. Hotel Su Satış ve Pazarlama Koordinatörü Serap Atmaca, yılbaşı hazırlıklarını bitirdiklerini, yapımı 15 gün süren noel köşesinin otel müşterileri tarafından beğenildiğini kaydetti.





 
OĞUZ KUYUMCULUK'TA PIRLANTADA YÜZDE 70 İNDİRİM
 
ANTALYA GİTAR FESTİVALİ SONA ERDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu

AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva