• Dolar
    32,3368
  • Euro
    35,1987
  • Altın
    2.245,700
  • Bist-100
    8,718
   
15/21 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

OĞUZ KUYUMCULUK'TA PIRLANTADA YÜZDE 70 İNDİRİM 

Antalya'da uzun yıllardır hizmet veren Oğuz Kuyumculuk, yılbaşına özel kampanyasında 'Herkes alabilsin diye' sloganıyla pırlantada yüzde 70, dünyaca ünlü iki saat markasında yüzde 50 indirim yapıyor.

11.12.2015 - 12:52
OĞUZ KUYUMCULUK TA PIRLANTADA YÜZDE 70 İNDİRİM

Yılbaşında herkesin sevdiklerine değerli bir hediye alabilmesi amacıyla geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yeni yıla özel kampanya düzenleyen Oğuz Kuyumculuk, Dönerciler Çarşısı karşısındaki işyerinde, 15- 31 Aralık tarihleri arasında pırlanta çeşitlerini ve dünyaca ünlü iki saat markasını maliyetine satacak.

 'Herkes alabilsin diye' sloganıyla bu yıl yılbaşı için indirimden de öte tamamen maliyetine satış yapacaklarını açıklayan firma sahibi Oğuz Temel, insanları pırlantaya alıştırmak için toptan imalat firması olmaları nedeniyle yüzde 70 indirim uygulayacaklarını söyledi. Saatte ise dünyaca ünlü markalar Maurice Lacroix ve Tag Heuer'de yüzde 50 indirim uygulayacaklarını kaydeden Oğuz Temel, "Bu tip kampanyaları çok yapıyoruz ki hem ekonomik hareketlilik olsun hem de insanlar sevdiklerine değerli hediyeler alabilsin. İndirimler bütün pırtantalı ürünler için geçerli. Ürünlerimiz tamamen modernize edilmiş, aktüel ürünler" dedi.

 
YILBAŞI SEPETLERİ VİTRİNLERDE
 
ANTALYA'DA AVM'LER YILBAŞINA HAZIR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
2. Etap Konyaaltı Sahil Projesi Hizmete Giriyor

2. Etap Konyaaltı Sahil Projesi Hizmete Giriyor

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva