• Dolar
    32,4375
  • Euro
    34,7411
  • Altın
    2.441,870
  • Bist-100
    9.916,000
   
21/27 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Gençler TEKNOFEST istedi, Tütüncü Bakan Kacır’dan Söz Aldı 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü’den gençler, TEKNOFEST istedi. Tütüncü, anında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı telefonla arayarak, Antalya’ya TEKNOFEST sözü aldı.

31.01.2024 - 23:11
Gençler TEKNOFEST istedi, Tütüncü Bakan Kacır’dan Söz Aldı

Seçim sahalarına büyük bir enerjiyle inen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü, Akdeniz’in en büyük kütüphanesinde gençlerle bir araya geldi. Antalya Kütüphanesi’ndeki buluşmada Tütüncü, gençlerin sorularını büyük bir samimiyet ve içtenlikle yanıtladı. Antalya’da bu yıl 2’ncisi düzenlenen BİLİMFEST’e değinen gençler, ülkemizin yerli ve milli teknolojilerini yakından görmenin büyük onurunu yaşadıklarını dile getirdi. Gençlerin, “Başkanım Antalya’ya da bir TEKNOFEST yakışır” sözleri üzerine Tütüncü, “Bu güzel şehre TEKNOFEST’i birlikte getirelim” diyerek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı arayarak, görüntülü konuştu. Tütüncü, “Sayın Bakanım, Antalya’dan Türkiye’nin en büyük kütüphanelerinde birinde Akdeniz Üniversitesi öğrenci kardeşlerimizle beraberiz. Gençlerimizin, BİLİMFEST ‘e sunduğunuz katkılarından dolayı sizlere teşekkürleri var. Gençlerimizin sizlere birde soruları var. Önümüzdeki yıl TEKNOFEST’i Antalya’da görmek istediklerini ilettiler. “ dedi.
ANTALYA’YI GÜZEL BİR GELECEK BEKLİYOR
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da, “Genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gerçekten BİLİMFEST, artık etkisi Antalya’ya aşan bir etkinlikti. 2. Antalya BİLİMFEST’te ben bunu çok güçlü bir şekilde hissettim. Kepez Belediye Başkanı olarak düzenlediniz. Onun etkisi tüm Türkiye’yi sarmaya başladı. TEKNOFEST’ler tüm Türkiye’nin bilim ve teknoloji hamlesini sadece ülkemize değil, dünyanın dört bir tarafına ulaştıran festivaller. Genç kardeşlerimizin Teknofest heyecanını patlaşmasından çok büyük mutluluk duyuyorum. 2024 TEKNOFEST, çevre illeri halihazırda ilan etmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Eskişehir ‘de de bu yıl Teknofest gerçekleştirilmesi konusunda bir karar verdiler. İnşallah Eskişehir’e de bu heyecanı taşıyacağız. Önümüzdeki dönemde inşallah siz Antalya’da göreve başladıktan sonra Antalya 5 yıllık bir altın döneme adım atmış olacak. İnşallah önümüzdeki dönemde Teknofest heyecanını Antalya’ya getirmek konusunda bende sizlerle birlikte ve destekçiniz olacağım. Antalya bu heyecanı hak ediyor. Sizlerin başlattığı çalışmaların, Antalya Teknopark’ta sürdürülen çalışmaların, önce ulusal sonra küresel bölgeye yükselmesine katkı sunacak Teknofest etkinliklerini birlikte gerçekleştiriyor oluruz. Antalyalı genç kardeşlerimizin heyecanı ve coşkusu, Allah’ın izniyle Teknofest’i önümüzdeki yıllarda muhakkak Antalya’ya getirecektir. Biz Teknofest’i  ana etkinliğinin ötesinde en çok etkinliğe önümüzdeki dönemde imza atalım istiyorum. Genç kardeşlerimle birlikte sizlerin liderliğinde Antalya’dan nice güzel girişimciler çıkacağına inanıyorum. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak bu süreçte sizlerle olacağız. Biz Antalya’yı çok seviyoruz. Antalya’yı güzel bir gelecek bekliyor.” diye konuştu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır,  sözlerini de günün en popüler selamlaşması olan “Allah ayağımıza asteroit değdirmesin! “ sözleriyle tamamladı.  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü de, “Antalya altın çağına bu gençlerle birlikte, sizlerle birlikte yürüyecek. Yolunuz, yolumuz hep açık olsun” dedi.

 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Kemer ​EMITT Fuarı’na Hazır
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
6. ıncı Yörük Çalıştayı sona erdi
Antalya;da Muratpaşa Belediyesi;nin bu yıl ;yemek kültürü temasıyla ...
Antalya Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak
Vali Hulusi Şahin, 65 ülkeden 750 sporcunun katılımıyla 21 Nisan’da Antalya ...
Akdeniz Bilişim Zirvesine Büyük İlgi
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ...
 
Kemer Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yaptı
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Türkiye ...
Antalya Uluslararası Bilim Forumu Açıkladı : 2023 yazı en sıcak yaz oldu
‘İklim Değişikliği, Çevre Krizi ve Göç’ konulu Antalya Uluslararası Bilim ...
Kadınlar Şiddete Karşı 1000 Turna Altında Buluşacak
Konyaaltı Belediyesi “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası ...
 
Başkan Uysal'dan , GastroAntalya’ya Ziyaret
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mutfağın yıldızlarını buluşturan ...
Atatürk Törenlerle Anılıyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85’inci ...
Antalya Ata’yı Saygı Yürüyüşüyle Anacak
Antalya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85’inci ölüm yılında Muratpaşa ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva