• Dolar
    32,3251
  • Euro
    35,0329
  • Altın
    2.282,690
  • Bist-100
    8,974
   
15/20 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Teşekkür Mesajı Yayınlayan ATSO Başkanı Çetin : Artık mavi, kırmızı yok, Antalya var 

ATSO başkanlığına yeniden seçilen Davut Çetin bir teşekkür mesajı yayınladı Mesajında Artık mavi, kırmızı yok, Antalya var diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

14.10.2022 - 15:58
Teşekkür Mesajı Yayınlayan ATSO Başkanı Çetin : Artık mavi, kırmızı yok, Antalya var

ATSO başkanlığına yeniden seçilen ve Başkanlığı kesinleşen Davut  Çetin bir teşekkür mesajı yayınladı.Mesajında Artık mavi, kırmızı yok, Antalya var diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Davut  Çetin, ATSO üyeleri ve Antalya kamuoyuyla paylaştığı teşekkür mesajında şunları ifade etti:

“Odamızın Meslek Komitesi, Meclis, Yönetim Kurulu ve Başkanlığı, Meclis Başkanlığı seçimlerinden oluşan üç aşamalı seçim ve itiraz süreçleri bugün itibariyle sona ermiş bulunmaktadır.

Bilindiği üzere Odalar, iş insanlarının hiçbir menfaat sağlamadan, gönüllülük esasına dayalı olarak sektörlerini temsil ettiği kurumlardır. Ancak maalesef, seçimlerimiz bu kez çeşitli nedenlerle baştan sona Antalya kamuoyunu ve üyelerimizi yoran, kurumumuzun itibarına gölge düşüren bir sürece dönüşmüş, kamuoyunda ATSO’da büyük bir menfaat yarışı olduğu algısı oluşmuştur. Her dört yılda bir aynı usul ve kurallara göre yapılan seçimlerimiz, oy kullanma koşulları ve seçim aşamaları bilinmeden veya bilmezlikten gelinerek yapılan açıklamalar nedeniyle Odamıza yakışmayan bir bilgi kirliliğine konu oldu.

Dürüstlük en büyük servetimdir

Bu durumdan duyduğum üzüntüyü paylaşıyor ve kendi payıma düşen hatalar için kamuoyundan ve bütün üyelerimizden özür diliyorum. Bununla birlikte, bu süreçte yasal ve ahlaki olmayan tek bir oy bile almaya çalışmadığımı, sadece üyelerimizin sonuna kadar helal olan oylarını korumaya çalıştığımı da ifade etmek istiyorum. Kırk yılı aşkın ticaret hayatımda ve 20 yılı aşkın ATSO hizmetlerimde dürüst bir insan olarak tanınmış olmak en büyük servetimdir, hiçbir seçim, hiçbir makam bundan daha önemli değildir. Seçim sürecinin içinde olan ve yakından izleyen herkes hakikatleri, bu süreçte yaşananları bilmektedir.  Bu aşamadan sonra üstlendiğim sorumluluk gereği kurumumuzu ve şehrimizi yıpratacak hususları burada paylaşmanın faydasının olmadığına inanıyorum.

Artık mavi, kırmızı yok, Antalya var

İş insanları olarak örnek olma sorumluluğuyla toplumsal uzlaşmaya, şehrimizin birlikteliğine katkı yapmak, hep birlikte Antalya’nın gelişmesi, üyelerimizin sorunlarının çözümlenmesi için çalışmak mecburiyetindeyiz. Amacımız ATSO’nun kısıtlı imkanlarıyla Antalya ekonomisine değer katacak projeler üretmek ise kişileri değil, sorunları, fikirleri ve projeleri tartışmalıyız. Sektördeki bilgisi ve deneyimiyle ATSO’ya katkı yapacak her üye, hangi gruptan olursa olsun değerlidir, hizmetin, bilginin, katkının mavisi, kırmızısı olmaz, artık mavi, kırmızı yok, Antalya var.

Ekonomide küresel risklerin, yapısal sorunların biriktiği bir dönemde küsme, ayrışma, ayrıştırma yarışına kimsenin hakkı yoktur. Adalet, dürüstlük, liyakat gibi temel değerlerden sapmak kurumlara ve şehre ihanettir, hepimiz bu değerlere sözde değil, özde sahip çıkmanın yarışını yapmalıyız.

Demokratik seçim sürecine katkı yapan herkese şükranlarımı sunuyorum

Bu anlayışla seçimlerimizde oy kullanan, bu sürece demokratik olgunluk, adalet, dürüstlük ve fedakarlıkla katkı yapan herkese şükranlarımı sunuyorum.  Seçimde çok az oyla kazanan ve kaybeden komite gruplarımız olmuş, ancak sonuç itibariyle oy kullanan hiçbir üyemizin oyu boşa gitmemiştir. Bütün üyelerimiz müsterih olmalıdır ki ATSO’yu kısır çekişmelerde boğulmayan, ortak akla ve çağdaş yönetim ilkelerine bağlı, bütün üyelerinin görüş ve önerilerine açık, birleştirici, vizyoner ve yenilikçi bir kurum olarak daha ileri bir noktaya taşımak için gereken tüm çabayı ve fedakarlığı göstereceğiz.  

ATSO Yönetim Kurulu, Meclisi ve Meslek Komiteleri olarak öncelikli görevlerimizden birisi, Odanın çalışmalarına, hatta seçimlerine katılmayan geniş üye kitlesine ulaşmak ve herkesi kucaklamaktır. Tüm çabalarımıza rağmen 2 yıllık süre ve vergi kaydı gibi koşulları sağladığı halde seçime katılmayan üyelerimizin sayısı, seçimde oy kullanan üyelerimizin oldukça üzerindedir. Dolayısıyla bütün yönetim ve komitelerimizle birlikte, seçim yarışından uzak duran çoğunluğun da görüş ve taleplerini almak bu dönemde öncelikli hedefimiz olacaktır.

Şimdi, seçim sürecinde ortaya çıkan enerjiyi Antalya ve ülkemiz ekonomisi için katma değere dönüştürme zamanıdır. Her üyemiz, hatta Antalya’da yaşayan herkes Oda çalışmalarına katkı yapmak, Antalya ekonomisini geliştirecek projelere öncülük etmek imkanına sahiptir. Fikir ve proje önderi olmak başkanlık kadar değerlidir. Bu inançla üyelerimizi, sivil toplum örgütlerimizi, yerel yönetimlerimizi, ortak projelerle Antalya ekonomisine hizmet yarışına davet ediyorum.

Bütün üyelerimize ve Antalya kamuoyuna gösterdikleri hoşgörü ve anlayış için teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 
Ali Bahara Kötü Haber AV. Rıdvan Yıldız'dan :Yasa Açık ve Net ATSO Seçiminde YSK'ya İtiraz Edilemez
 
Kaleiçi’nden dünyaya mesaj var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ali Bahara Kötü Haber AV. Rıdvan Yıldız'dan :Yasa Açık ve Net ATSO Seçiminde YSK'ya İtiraz Edilemez
ATSO Seçimlerinde İl Seçim Kurulunun Davut Çetin lehine çıkan karar sonrası ...
İl Seçim Kurulu ATSO'da Davut Çetin Dedi
ANTALYA İl Seçim Kurulu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) yönetim ...
ATSO Başkanlık Yarışında Nefesler Tutuldu.Son Sözü İl Seçim Kurulu Söyleyecek
ATSO'da 7 Ekim'de gerçekleşen yönetim kurulu seçimlerinde sandıkta 59-58 ...
 
ATSO Meclisi ,Başkanlık Yarışında Davut Çetin Dedi
ATSO hizmet binasında 117 meclis üyesinin 10 yönetim kurulu ve başkanı ...
Mehmet Kesim Yazdı : ATSO MECSLİSİNE SAKIN HA LEKE SÜRMEYİN
Gazeteci Yazar Mehmet Kesim 'ATSO MECSLİSİNE SAKIN HA LEKE SÜRMEYİN' adlı ...
ATSO Yarışında Resmi Olmayan Sonuca Göre Zafer Davut Çetin Başkanın
ATSO hizmet binasında 76 sandıkta gerçekleşen seçimlerde üyeler oylarını ...
 
Vali Yazıcı : Tarımda Da Bir Dünya Markasıyız
Vali Ersin Yazıcı ve Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar, Antalya ve ...
ATSO Başkanı Davut Çetin Kırmızı Listeyle 'Daha Yapacak Çok İşimiz Var' Diyor
Her 4 Yılda bir yenilenen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) seçimleri ...
OSB Başkanı Bahar :Doğal Gaz ve Elektrik Kesintisinden üretim durabilir
Enerji alanında yaşanan sorunları bir kartopunun çığa dönüşmesine benzeten ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli

KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva